ЕДУКАЦИЈА И ЗАБАВА

Едукативни и забавни содржини, во тек со училишната програма

видеа

Информативни видеа како дополнување на содржините во списанието

интерактивни содржини

Логички игри, математички загатки, крстозбори, лавиринти, креативни изработки и вежби за почетно пишување

ЛИТЕРАТУРА

Раскази, песни, гатанки и драмски текстови од етаблирани автори

Рубриката „Моето училиште“ им е посветена на училиштата, учениците и нивните тековни успеси.

во нашите списанија ќе прочитате

Интересни содржини

Забавни и едукативни информации, одговори на вашите теми-дилеми, јазични сплетки, сѐ за светот околу нас, литература, наука, математика, здрави навики и уметност.

Дознајте повеќе на прв клик

ЉУБОВ НА ПРВ ЗБОР

Раскази, песни и гатанки

ПРИСТИГНА НА НАШАТА АДРЕСА

Место за вашите песни, цртежи, фотографии и други креативни творби

поврзете се со нас

Контакт информации

Можете да не контактирате на следните начини :