Рубриката „Брависимо“ им е посветена на училиштата, учениците и нивните тековни успеси.

Би сакале да ве поканиме да ги споделите вашите најнови постигнати успеси како училиште (проекти, манифестации и сл.), освоени награди, но и индивидуалните успеси на вашите ученици (на општинските и државните натпревари, но и други нивни успеси – ликовни и литературни конкурси, успеси и награди во музика, спорт итн.), секако проследени и со лична карта на училиштето.

ПИШЕТЕ НИ

Доколку сакате да биде објавено вашето училиште пополнете го следниот образец и испратете ни го на kontakt@dklik.mk