Мачињата се едни од омилените домашни миленичиња. Тие можат да бидат
инспирација за вашата домашна куклена претстава со хартиени фигури за на прсти. Ајде да направиме оригами мачиња за на прсти, користејќи само хартија и боички.
Секое маче нека добие свое име и улога во вашиот мини-театар.

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *